Sikkerhed i Zoom

Der har været skrevet meget i medierne om manglende sikkerhed i Zoom. Så det er forståeligt hvis nogle af jer er betænkelige ved at bruge det.

Allervigtigst: Der er ikke rapporter om at udefrakommende personer er i stand til at hacke vores computere gennem Zoom!

Og dernæst: Der bliver ikke delt personfølsomme oplysninger eller talt om private forhold i yoga- og pilates undervisningen. Så der er ikke så meget på spil på den måde.
Vi siger lige hej til hinanden i starten af undervisningstimen, og derefter slår I jeres kameraer og mikrofoner fra.

Der har været et problem med at der er ballademagere, der har brudt ind i møderne og vist porno på folks skærme. Det forhindrer vi ved ikke at offentliggøre links til møderne på hjemmesiden her. Og ved at der er indbygget et password i det link, I får tilsendt af mig.

Andre problemer har været at møderne var tilgængelige for Zoom selv, selv om de påstod noget andet. Og at nogle af møderne blev sendt gennem servere i Kina. Og endelig at Zoom videresendte data om brugerne til Facebook - hvilket de stoppede med sidste år og har undskyldt for.

Og lige en sidste ting: Zoom lever ikke af at sælge vores data! De lever af at sælge deres zoom-tjeneste til brugere. Det er kun møder, der er under 40 minutter lange, der kan foretages gratis. Så jeg betaler også for at bruge Zoom.

——————-
Her er en artikel fra New York Times om hvordan man forhindrer “zoom bombing”. Vi følger alle rådene i den.