Om mig

Pilates

Jeg underviser i Pilates, og er blevet færdiguddannnet Pilates-instruktør i 2014. Jeg har haft Pilates-hold i Ry Sundhedshus og i Sdr. Vissing idrætsforening. Jeg er blevet meget begejstret for denne træningsform, det er virkelig en dejlig måde at arbejde med sin krop på. Se nogen af mine deltageres udtalelser om min undervisning her.

Yoga

Jeg underviser desuden i Yoga. Jeg er færdiguddannet yoga-instruktør i 2017, været på kursus i "Yoga for Mænd" med Mette Agerskov i Esbjerg, jeg har diplom fra 24 timers fordybelseskursus med Simon Krohn, og så har jeg 100 times Yin Yoga Uddannelse med Trine Hedegaard.

Jeg lægger især vægt på at udføre øvelserne i et roligt tempo, med opmærksomhed på kroppen og hele tiden lytte til dens signaler.

Udover mine ugentlige hold tilbyder jeg også yoga retreats. Næste retreat er endnu ikke planlagt.

Meditation

Min livslange erfaring med meditation danner baggrund for den kvalitet, der er i min Yoga og Pilates undervisning. Jeg har mediteret siden 1976 i mange forskellige sammenhænge og mange forskellige teknikker. Altid med det for øje, at lytte til mig selv og være så ærlig med mig selv, som jeg kunne. Jeg har altid haft fokus på, at meditation skal være en del af livet, så det bliver levende og bevægeligt og ikke en statisk tilstand.

Step-aerobic og Træning på bold

Jeg har kørt hold i step-aerobic under bl.a. Idrætsforeningen i Brædstrup igennem 10 år, og har også i en del år undervist i træning på bold. I øjeblikket underviser jeg ikke i nogle af delene.
De mange år med step-aerobic har givet mig god erfaring i at fungere som underviser.  

Jeg har arbejdet som grafisk designer i mit og min mands firma Tao Design gennem 20 år, vi har nu valgt at trappe det ned, så det er min mand der står for det alene.